Svensktillverkade pooler av högsta kvalitet med leverans över hela Sverige

POOL AV HÖGSTA KVALITET

Våra pooler håller högsta tänkbara kvalitet och de flesta delarna tillverkas i Sverige. Köp din pool som håller i flera generationer av oss. Svenska Poolfabriken har förverkligat familjers pooldrömmar från Kiruna till Ystad sedan 1989.

Kontakta oss för svensk pool

Offert inom 24 timmar

Thermopool isolerar och håller värmen länge
Från: 89.050 SEK

Thermopool

Thermopool är poolen med betongpoolstomme som går att bygga i en mängd olika storlekar och djup. Stommen på en Thermopool består av frigolitblock som man enkelt bygger ihop, armerar och fyller med betong.

Åttaformad ger harmoni i trädgården
Från: 83.150 SEK

Åttaformad pool

Åttaformad pool ger mycket badplats för pengarna och ger ett läckert inslag i trädgården. Monteringen av en åttaformad är mycket enkel och poolen kan installeras ovan mark såväl som helt eller delvis nergrävd.

Sverigepoolen är en pool av Magnelis, stabil och prisvärd stålpool
Från: 138 650 SEK

Sverigepoolen

Sverigepoolen har en stomme tillverkad av stålplåt behandlad med Magnelis® av absolut högsta kvalitet. Denna stålpool monteras enkelt ihop av dig som vill bygga poolen själv i steg om 0,5 meter.

En härligt rund form på poolen får alltid plats i en trädgård
Från: 58 350 SEK

Rund pool

Rund form är estetiskt tilltalande och dessutom enkel att bygga. Rund stålpool  passar bra både ovan mark, helt eller delvis nedgrävd. Med en fin inramning blir den en riktig oas i trädgården.

Tillbehör

Här presenteras alla pooltillbehör och tillval som passar de flesta av våra pooler, allt från poolvärme och poolskydd till vackra liners och exklusiva stensarger. Svenska Poolfabrikens pooltillbehör är noga utvalda och väl beprövade.

POOL ENLIGT ERT ÖNSKEMÅL!

Har du någonsin drömt om att ha din alldeles egna swimmingpool i trädgården som är perfekt anpassad efter dina behov och önskemål?

Vi på Svenska Pollfabriken har specialiserat oss på att förverkliga dessa drömmar och kan hjälpa dig att skapa din drömpool precis som du vill ha den vare sig det är en unikt rund, åttaformad eller en traditionellt rektangulär pool.

En rund pool ger en mjuk och organisk känsla till trädgården medan en åttaformad erbjuder ett mer dynamiskt och iögonfallande utseende. Dessa alternativ är perfekta för de som söker något annorlunda än den vanliga rektangulära poolen. De poolerna är designade för att skapa en harmonisk helhet med din trädgård och bli en naturlig förlängning av ditt hem.

För de som föredrar en mer traditionell stil är en rektangulär pool ett utmärkt val. En rektagulär pool är enkel att bygga och att underhålla samt ger gott om utrymme att simma på. Detta gör dem till en favoritpool för många familjer.

Oavsett om det är en rund pool, åttaformad, rektangulär eller specialdesignad thermopool strävar vi efter att leverera en produkt som inte bara tillfredsställer dina behov utan också överträffar dina förväntningar. Med rätt design och underhåll kan din skräddarsydda pool bli en plats för många år av glädje och avkoppling för hela familjen. Låt oss hjälpa dig att förvandla din trädgård till en personlig oas av avkoppling och nöje med en egen pool.

Kontakta oss för offert redan idag!

 

SKRÄDDARSYDD POOL

För den som söker en unik touch till  trädgården kan en skräddarsydd pool i rund eller åttaformad design bli en spännande avvikelse från den traditionella rektangulära modellen.

En rund pool tillför en mjuk och organisk känsla till trädgården och skapar en lugnande och naturlig atmosfär och är perfekt för de som föredrar en mer avslappnad stil. Å andra sidan ger en åttaformad pool ett mer dynamiskt och iögonfallande utseende vilket gör den till ett utmärkt val för de som önskar en mer modern och aktiv trädgårdsmiljö.

När du planerar för poolen är det viktigt att anpassa dess form och storlek efter trädgårdens utseende och storlek för att skapa en harmonisk helhet. En väl utformad pool kan bli en naturlig förlängning av ditt hem och en central punkt i trädgården.

Oavsett om du väljer en rund eller åttaformad pool är det viktigt med löpande  underhåll för att säkerställa många år av glädje och avkoppling. Med rätt skötsel kan poolen bli en källa till oändlig glädje och avkoppling för hela familjen. En plats för sociala sammankomster eller en lugn tillflyktsort för avslappning.

Sammantaget erbjuder rektangulära, runda och åttaformade pooler en unik möjlighet att förbättra din trädgård och skapa en personlig oas för avkoppling och nöje. Med deras skönhet och funktionalitet kan de förvandla varje utomhusutrymme till en inbjudande och njutbar miljö för alla åldrar.

Kontakta våra poolrådgivare här!

Offert

24 månaders räntefri delbetalning

k

Offert inom 24h

Snabb leverans

Miljösmarta produkter

Få vårt nyhetsbrev för erbjudanden, tips och inspiration

POOLFABRIKEN

Svenska Poolfabriken Garanterat svenska pooler till lägsta pris

Prenumerera

Få vårt nyhetsbrev för erbjudanden, tips och inspiration

Tack för din registrering! Vi kommer hålla dig uppdaterad med information, nyheter och fina erbjudanden!