Pooltrappa underlättar badandet och en pooltrappa skapar sittytor

 Pooltrappa

En pooltrappa ger det lilla extra till poolen. Fördelen med pooltrappa är att det blir enklare att ta sig i och ur poolen och att man får några sköna sittplatser i poolkanten. Dessutom är den vacker!

En pooltrappa är inte bara ett sätt att kliva in och ut ur poolen, utan det är också en plats för avkoppling och nöje. Det ger en möjlighet att samlas tillsammans, njuta av ett glas vin eller en tidig morgonkaffe. Dessutom är en pooltrappa en idealisk plats för småbarn att leka på.

Med en pooltrappa kan alla gå i och ur vattnet samtidigt  utan att någon behöver trampa vatten och vänta på sin tur som man gör med en poolstege.

 

En gaveltrappa är vår mest populära pooltrappa

GAVELTRAPPA

Vår nya gaveltrappa passar utmärkt till alla rektangulära poolmodeller och ger en perfekt sittyta för de badande. Med det smidiga modulsystemet kan du enkelt anpassa bredden på en pooltrappa i steg om 0,5 m.

Gaveltrappa

Pris
3 m 22.500:-
3,5 m 24.500:
4,0 m 26.500:-
5 m 33.500:-
Loungetrappa är pooltrappa med sittyta. Pooltrappa med relaxdel

LOUNGETRAPPA

Med en loungetrappa får du en underbar plats att sitta och njuta av en svalkande dryck med fötterna i det svala vattnet där du bara behöver ställa dig upp för att enkelt gå ner för din  pooltrappa och hoppa i det sköna poolvattnet. Vår loungetrappa är en variant på en traditionell hörntrappa med en skön loungedel för avslappnande stunder vid poolkanten.

Utöver detta medför loungetrappan en större badyta gentemot traditionell gaveltrappa för dig som vill ta några extra simtag utan att tumma på komforten som loungedelen erbjuder.

Loungetrappa

Pris
3 m 31.500 :-
3,5 m 33.000:-
4 m 34.500:-
5 m 37.500:-

Hörntrappa i poolen är en bra lösning, pooltrappa underlättar badandet

HÖRNTRAPPA

Om du har en mindre pool och vill maximera badutrymmet är en hörntrappa ett utmärkt alternativ. Hörntrappan tar upp minimalt med plats i poolen men ger samma funktion som en traditionell pooltrappa. Den ger också en härlig sittplats för avkoppling och njutning.

Med en hörntrappa kan du njuta av en avkopplande plats att sitta på och samtidigt maximera badytan i din pool. Kontakta oss idag så kan vi hjälpa dig att hitta rätt lösning av pooltrappa utifrån dina poolbehov.

Hörntrappa

Pris
2 m 23.500 :-

Pooltrappa – Komfort, Säkerhet och Stil vid Poolkanten

En pooltrappa är inte bara en funktionell del av din pool utan även en estetisk tillägg som förhöjer hela poolupplevelsen. Genom att installera en pooltrappa i din pool skapar du en inbjudande ingång till vattnet som ger en mjuk och naturlig övergång från uteplatsen till poolen. Detta gör det betydligt enklare och säkrare att ta sig i och ur poolen vilket är särskilt värdefullt för äldre personer, barn eller de med rörelsebegränsningar.

Fördelarna med en pooltrappa sträcker sig bortom dess grundläggande funktion. De breda stegen erbjuder bekväma sittplatser där man kan koppla av och njuta av poolmiljön. Dessa sittplatser blir en naturlig samlingspunkt i poolen, perfekt för sociala sammanhang som familjesammankomster eller vänträffar. Här kan man sitta och njuta av ett glas vin, en kopp morgonkaffe eller bara sitta och prata medan fötterna svalkas av vattnet.

För familjer med småbarn är pooltrappan en idealisk plats för lek och underhållning. De grunda stegen tillåter barn att leka i vattnet under övervakning vilket skapar en trygg och rolig miljö för de yngsta.

Estetiskt sett tillför en pooltrappa också en betydande charm till din pool. Dess design och struktur kan utformas för att komplettera poolens övergripande utseende vilket skapar en harmonisk och visuellt tilltalande helhetsbild. En väl utformad pooltrappa kan förvandla en vanlig pool till en lyxig oas vilket ökar både nöjesvärdet och fastighetens estetiska värde.

En annan praktisk aspekt av pooltrappan är dess förmåga att hantera flödet av personer som går i och ur poolen. Till skillnad från en traditionell poolstege där endast en person åt gången kan klättra tillåter en pooltrappa flera personer att röra sig smidigt och säkert vilket minskar trängsel och väntetider vid poolkanten.

Pooltrappan ger elegant tillgänglighet och samlingspunkt

En pooltrappa är mycket mer än bara en praktisk lösning för att komma i och ur poolen, den är en multifunktionell tillgång som förbättrar hela poolupplevelsen. Detta arkitektoniska element erbjuder en plats för avkoppling och nöje vilket skapar en unik och välkomnande atmosfär vid poolkanten. Pooltrappan blir en naturlig samlingspunkt där vänner och familj kan mötas för att njuta av social samvaro vare sig det gäller att dela ett glas vin under stjärnorna eller att starta dagen med en uppfriskande kopp morgonkaffe.

Den betydande fördelen med pooltrappan är dess tillgänglighet. Till skillnad från en traditionell poolstege som ofta kan vara svår att hantera särskilt för barn eller äldre  erbjuder pooltrappan en bekväm och säker i och uppgång ur poolen. Detta gör det möjligt för, alla oavsett ålder eller fysisk förmåga att njuta av poolen utan oro. För småbarn är pooltrappan en idealisk plats att leka på under övervakning. De grunda stegen tillåter barn att bekanta sig med vattnet i en kontrollerad och säker miljö  vilket är viktigt för deras säkerhet och självförtroende i vattnet.

En annan viktig aspekt är att pooltrappan möjliggör för flera personer att gå i och ur vattnet samtidigt. Detta eliminerar köbildning och väntetider som ofta uppstår med en poolstege. Dessutom, när pooltrappan är designad i samklang med poolens estetik blir den en elegant förlängning av poolen vilket förstärker dess utseende och känsla av lyx.

En pooltrappa är ett betydelsefullt tillval till varje pool. Den förbättrar inte bara tillgängligheten utan också den estetiska kvaliteten och användarvänligheten av poolområdet. Genom att integrera en pooltrappa i din pool skapar du en mer tillgänglig, säker och njutbar miljö för alla som använder poolen.

Offert

24 månaders räntefri delbetalning

k

Offert inom 24h

Snabb leverans

Miljösmarta produkter

Få vårt nyhetsbrev för erbjudanden, tips och inspiration

POOLFABRIKEN