Rund pool fungerar som nedgrävd eller ovanmarkspool

Rund pool ovan mark / under 3m

En rund pool på 3 meter är inte bara estetiskt tilltalande, den är också lätt att konstruera. Denna typ av pool fungerar väl oavsett om du vill ha en rund pool ovan mark, helt eller delvis nedgrävd och med snygg inramning blir den en verklig fristad i din trädgård.

Rund pool är mäktig med plats för hela familjen

Rund pool

3 m

Från: 80.900 SEK

Rund poolstomme 3 m och liner
Bräddavlopp-/Inloppspaket Plast
Filteranläggning 12m³/tim
Filtersand 50 kg
Stege 4-steg
Bottenmatta för rund pool 3 m
Stort kemi-/poolvårdspaket
Anslutningspaket 50 mm
Lampa LED RGB Plast

Fler storlekar på runda pooler ovan mark hittar du här

Konstruktionen på rund pool från Svenska PoolFabriken
\
Poolbelysning
\
Kantsten
\
Bottenmatta
\
Bottenprofil
\
Armeringsmatta
\
Gjuten betongplatta
\
Poolstomme
\
Snäpplist
\
Bärlager
\
Liner
\
Bräddavlopp
N

Lätttmonterad

N

Behöver ingen stödkonstruktion

N

Kraftig stomme

N

Välj mellan flera olika storlekar

Konstruktionen på rund pool från Svenska PoolFabriken
N

Lätttmonterad

N

Behöver ingen stödkonstruktion

N

Kraftig stomme

N

Välj mellan flera olika storlekar

Pool ovan mark eller under – 3m pool passar alltid

Oavsett trädgårdens storlek finns det en perfekt rund pool för dig oavsett om du vill ha en nedgrävd pool eller som en pool ovan mark. Från kompakta 3 m i diameter till imponerande 10 m stor rund pool passar dessa pooler alla utrymmen.

Med ett djup på 1,5 m är de idealiska för alla åldrar. Rund pool är tillgänglig i både små och stora storlekar säkerställer långvarig kvalitet tack vare sin robusta konstruktion av djupeloxerad stålplåt och yta av pulverlack/plast.

Välj bland olika installationsmetoder – oavsett om du föredrar en rund pool ovan mark eller delvis nedgrävd ger en rund pool flexibilitet och hållbarhet.

Långvarig kvalitet och flexibel installation

Tillverkad av hållbar djupeloxerad stålplåt med en yta av pulverlack/plast garanterar rund pool på tre meter år av nöje för hela familjen. För installation välj mellan en packad stenmjölsbädd eller en gjuten betongplatta med möjlighet för både ovan mark och nedgrävd installation. Vid mindre än 50 cm nedgrävning krävs stödgjutning.

Komplett poolpaket – bekymmersfritt poolköp

Svenska Poolfabriken erbjuder kompletta poolpaket för att förenkla ditt poolköp. Oavsett om det är en rund pool eller annan typ inkluderar paketen allt nödvändigt för underhåll och skötsel. Vi säkerställer även att den medföljande utrustningen är av hög kvalitet för enkel och effektiv drift. För den som söker det där extra erbjuder vi även lyxig extrautrustning för en perfekt finish.

Runda Pooler är lättstädade och effektiva

Runda pooler främjar självrengöring genom naturlig cirkulation vilket centraliserar smuts såsom löv. Denna designfördel underlättar rengöringen avsevärt.

Hos Svenska Poolfabriken finns ett brett utbud av pooler och för den som söker det där lilla extra erbjuder vi lyxiga tillval som granitstenar och speciella linermönster. Denna självrengörande funktion gör det enkelt att hålla poolen ren och fräsch och våra exklusiva tillbehör ger en extra touch av elegans och stil.

Offert

24 månaders räntefri delbetalning

k

Offert inom 24h

Snabb leverans

Miljösmarta produkter

Få vårt nyhetsbrev för erbjudanden, tips och inspiration

POOLFABRIKEN