Rund pool fungerar som nedgrävd eller ovanmarkspool

Rund pool 4.5 m

Rund pool är estetiskt tilltalande och dessutom enkel att bygga. Rund pool passar bra både ovan mark, helt eller delvis nedgrävd. Med en fin inramning blir den en riktig oas i trädgården.

Rund pool är mäktig med plats för hela familjen

Rund pool

4.5 m

Från: 69.150 SEK

Rund poolstomme 4,5 m och liner
Bräddavlopp-/Inloppspaket Plast
Filteranläggning 12m³/tim
Filtersand 50 kg
Stege 4-steg
Bottenmatta för rund pool 4.5 m
Stort kemi-/poolvårdspaket
Anslutningspaket 50 mm
Lampa LED RGB Plast

Fler storlekar hittar du här

Konstruktionen på rund pool från Svenska PoolFabriken
\
Poolbelysning
\
Kantsten
\
Bottenmatta
\
Bottenprofil
\
Armeringsmatta
\
Gjuten betongplatta
\
Poolstomme
\
Snäpplist
\
Bärlager
\
Liner
\
Bräddavlopp
N
Lätttmonterad
N
Behöver ingen stödkonstruktion
N
Kraftig stomme
N
Välj mellan flera olika storlekar
Konstruktionen på rund pool från Svenska PoolFabriken
N
Lätttmonterad
N
Behöver ingen stödkonstruktion
N
Kraftig stomme
N
Välj mellan flera olika storlekar

Liten eller stor rund pool

Den trevliga poolmodellen rund pool finns i en mängd olika storlekar. Som rund pool med en minsta diameter på 3 m får den plats även i den minsta av trädgårdar. För den som har större yta kan rund pool fås i olika dimensioner upp till en maxdiameter på 10 m. Baddjupet är väl tilltaget eftersom stomhöjden är på 1,5 m – ett standardmått som passar för de allra flesta. Så oavsett om du vill ha en liten rund pool eller en stor så passar rund pool garanterat.

Hög kvalitet

Rund  pool tillverkas av djupeloxerad stålplåt med en yta av pulverlack/plast. Det här materialvalet garanterar att poolen håller i många år. Det innebär att både barn och barnbarn kommer ha stor glädje av poolen under många år framöver.

Det finns flera olika monteringsval när du ska köpa rund pool
Du kan välja att bygga poolen på en packad stenmjölsbädd eller en gjuten betongplatta. Poolen går lika bra att installera ovan mark som helt eller delvis nedgrävd. När poolen ska vara ovan mark, eller grävas ned mindre än 50 cm, behöver en stödgjutning göras.

I poolpaketet finns allt som behövs

För att göra poollivet så enkelt som möjligt när du ska köpa en rund pool, eller annan slags pool för den delen, säljer Svenska Poolfabriken samtliga pooler i poolpaket. Då får du garanterat med allt som behövs för skötsel och underhåll. Dessutom ser vi alltid till att maskinutrustningen är väl tilltagen för att driften ska bli enkel och effektiv. Sedan finns givetvis extrautrustning för den som vill ha det lilla extra i form av lyx och finish.

Enkel att sköta en rund pool

En stor fördel med en rund pool är att det blir självcirkulation i vattnet. Det gör att eventuell smuts, till exempel löv som vinden blåst in på tomten, samlas i mitten av poolen. Det gör det enkelt att hålla poolen ren.

Pooltillbehör, inspiration och alternativ

Det finns många olika slags pooler i sortimentet hos Svenska Poolfabriken. Vill du lyxa till poolen lite extra är en vacker stensarg i exklusiv granit verkligen pricken över i:et. Du kan också välja till en annan liner i form av mosaik- eller carraramönster.

Offert

24 månaders räntefri delbetalning

k

Offert inom 24h

Snabb leverans

Miljösmarta produkter

Få vårt nyhetsbrev för erbjudanden, tips och inspiration

POOLFABRIKEN