Ett pooltak som skyddar mot olyckor och nedskräpning i poolen

Pooldäck

Pooldäck – ett alternativ till pooltak

Pooltak som skyddar poolen från skräp och olyckor

Aquadeck®

 

Pris
3 x 6 m 159.900:-
3,5 x 7 m 169.900:
4,6 x 6 m 169.900:-

 

 

Pris
3 x 6 m 154.900:-
3,5 x 7 m 164.900:
4 x 8 m 184.900:-

 

Aquadeck® är ett skjutbart pooldeck som täcker poolen när du inte använder den.

Däcket är extremt isolerande och har en avrinning under trallen som gör att regnvatten och smuts inte hamnar i poolen. Däcket är säkert att gå på, klarar snölaster och kan därmed användas som vintertäckning. När poolen är täckt så har man en perfekt yta att sätta solstolar eller utemöbler på. Tack vare sin isolerande förmåga och tätslutande konstruktion så minskar behovet av både kemikalier och uppvärmning. Säkert, ekonomiskt och praktiskt med andra ord!

Aquadeck® finns i två utföranden, delat eller nivå. Delat betyder att däcket kommer i två delar som kan skjutas åt valfritt håll, en del åt varje sida eller två åt samma sida. Nivå innebär att däcket består av fyra delar som kommer i två våningar och dessa skjuter man under varandra.

Aquadeck® kan fås med eller utan trall, konstruktionen/stommen av däcket kommer förmonterad vilket gör installationen enkel. Komposittrallen, som man kan välja till, finns i tre olika färger, beige, brun eller grå, är 25 mm tjock och monteras med ”klickprincipen”. Superenkelt, inga hål behöver borras och dold infästning! Om du har en trätrall som du vill klä ditt Aquadeck® med så går det också bra men då behöver trallen monteras med skruv precis som på en standard altan.

Hur fungerar ett pooltak?

Aquadeck® har endast en styrskena monterad på ena sidan av däcket och den är endast 70mm bred vilket ger ett väldigt exklusivt intryck. Styrskenan kan för den händige flyttas till motsatt sida om så önskas.
Aquadeck® är säkerhetsklassat enligt standarden NFP 90-308 och är helt säkert för barn och vuxna att gå på. Maximal belastning är 150 kg/m2
Aquadeck® har 125 mm stora hjul för att enkelt kunna skjutas fram och tillbaka.
Aquadeck® installationen exklusive trall tar endast två timmar för två personer.

 

Offert

24 månaders räntefri delbetalning

k

Offert inom 24h

Snabb leverans

Miljösmarta produkter

Få vårt nyhetsbrev för erbjudanden, tips och inspiration

POOLFABRIKEN

Svenska Poolfabriken Garanterat svenska pooler till lägsta pris

Prenumerera

Få vårt nyhetsbrev för erbjudanden, tips och inspiration

Tack för din registrering! Vi kommer hålla dig uppdaterad med information, nyheter och fina erbjudanden!