img-10

När du ska köpa pool av oss så vet du att du får svensk kvalitet.  

Svenska Poolfabriken grundades 1989 och har tillverkat pooler av Svenskt stål sedan starten. Tillverkningen sker i Sverige på stora delar av pool paketet.
Svensk tillverkning garanterar hög kvalitet och säkra leveranser samt garanterad tillgång till reservdelar om så skulle behövas i framtiden.

img-11

VÅR TILLVERKNING AV POOL SKER I SVERIGE!

Tillverkningen av de flesta av våra poolstommar sker i Sverige, många av produkterna legotillverkas av företag som är specialister inom sina områden. Det innebär att exempelvis poolstommar, trappor mm är anpassade till varandra redan vid tillverkningen.

Vårt unika modulsystem innebär att vi ger dig möjlighet att extrautrusta din pool med exempelvis automatiskt poolskydd, extra belysning, pooltrappa och JetSwim utan att göra avkall på enkelheten vid montering.

 

DESIGNA DIN EGEN POOL

Eftersom vi erbjuder flexibla sektioner vid poolbygge, så kan du designa din egen pool. Välj bland olika bredder,  längder och djup och skapa en unik personlig pool som är anpassad för just dina önskemål och tomtens förutsättningar. Skicka gärna in en personlig skiss till oss så undersöker vi om din idé går att genomföra eller kommer med förslag på förändringar.

 

KÖPA POOL MED SNABB LEVERANS

Om du väljer oss som poolleverantör när du ska köpa pool lovar vi snabb leverans. Våra leveranstider förkortas avsevärt tack vare att vi tillverkar de flesta produkterna själva samt har ett av Nordens största lager av poolprodukter och en väl fungerande logistik.

Dessutom kortas leveranstiden tack vare att återförsäljarledet försvinner. Det gör att vi normalt leverar din pool på två veckor (10 arbetsdagar) under högsäsong.

Under lågsäsong levereras poolpaketen inom några dagar. (Transporttid tillkommer på dessa leveranstider.)

EN TRYGG LEVERANTÖR

Med tusentals pooler levererade sedan 1989 kan du som kund känna dig trygg med att du får en väl beprövad produkt som finslipats genom åren. Alltid bra service och vår stora kunskap inom pool delar vi gärna med oss av i byggprocessen. Köp din pool av oss!

Offert

24 månaders räntefri delbetalning

k

Offert inom 24h

Snabb leverans

Miljösmarta produkter

Få vårt nyhetsbrev för erbjudanden, tips och inspiration

POOLFABRIKEN