Åttaformad pool är lättplacerad och ger liv på tomten med sina böljande former

Åttaformad pool med mjuka och böljande former.

Den ger trädgården ett harmoniskt och tilltalande intryck.

Monteringen av en åttaformad pool är mycket flexibel och poolen kan installeras ovan mark såväl som helt eller delvis nergrävd.

Åttaformad pool 3,5x5,4m
Från: 117.950 SEK

Åttaformad 3.2 x 5.4 m

Åttaformad pool 4,2 x 6,5 meter
Från: 128.150 SEK

Åttaformad 3.6 x 6.25 m

Åttaformad pool 5 x 7,7 meter
Från: 144.650 SEK

Åttaformad 4.6 x 7.25 m

Åttaformad pool på 6 x 9,2 meter
Från: 167.150 SEK

Åttaformad 5 x 8.55 m

Konstruktion på åttaformad pool - genomskärning
\
Poolbelysning
\
Kantsten
\
Bottenmatta
\
Bottenprofil
\
Armeringsmatta
\
Gjuten betongplatta
\
Poolstomme
\
Snäpplist
\
Bärlager
\
Liner
\
Bräddavlopp
N

Lättmonterad

N

Prisvärd

N

Kraftig stomme

N

Välj mellan flera olika storlekar

Konstruktion på åttaformad pool - genomskärning
N

Lättmonterad

N

Prisvärd

N

Kraftig stomme

N

Välj mellan flera olika storlekar

En åttaformad pool – det prisvärda alternativet!

Åttan finns i flera olika storlekar, från en minsta bredd på 3,5 m upp till 6 m. Längdmässigt kan den bli drygt 9 m. Så oavsett storlek på trädgården så finns det en åttaformad pool hos Svenska Poolfabriken som passar. Stomhöjden på 1,5 m ger ett väl tilltaget baddjup och formen gör att denna pool känns mer exklusiv och badytan ökar utan att det syns på prislappen.

Så går det till att bygga en åttaformad pool

Även om du har en tomt som sluttar kan du bygga en åttaformad pool. Detta eftersom poolen kan installeras ovan mark, delvis eller helt nedgrävd. Du kan välja att bygga poolstommen på en packad stenmjölsbädd eller en gjuten betongplatta. När det ska grävas för en åttaformad pool behöver hålet endast vara 20 cm bredare runt om än själva poolen. Utrymmet fylls sedan med magerbetong som är torrblandad cement. Det gör att poolen står emot ensidigt marktryck utan problem.

Hållbar och mycket stabil

Poolen tillverkas av varmgalvaniserad plåt och är ytbehandlad med skyddslack och polyester enligt högsta industristandard. Det ger poolen en mycket lång hållbarhet. Att köpa en åttaformad pool är en bra investering som leder till badglädje för flera generationer.

Poolpaketet innehåller allt som behövs

Du kan vara trygg när du ska köpa en åttaformad pool från Svenska Poolfabriken. Samtliga pooler levereras med garanterat kompletta poolpaket där allt som behövs ingår. Maskinutrustningen är alltid väl tilltagen för att underlätta och säkra den dagliga driften.

Gör livet vid poolen ännu behagligare

Finns det träd i närheten av poolen så är ett poolskydd eller poolöverdrag ett smart sätt att undvika nedfallande löv och barr. Dessutom är det en trygghet om det finns små barn i familjen. Med poolöverdraget på plats kan de leka ute utan bekymmer. Beroende på poolskydd så kan det också vara en fördel för driftsekonomin.

Svenska Poolfabriken har två olika slags manuella poolskydd samt pooltak. De manuella släpper igenom regnvatten och är enkla att hantera. När du ska bygga en åttaformad pool så är det väl värt att investera i ett bra poolskydd.

Poolstomme åttaformad pool

Poolstommen är tillverkad av varmgalvaniserad plåt och ytbehandlad med skyddslack och polyester.

Pooldetaljer

Poolpaketet för den åttaformade poolen levereras komplett med pooldetaljer som ytvattenrenare, inlopp samt poolbelysning tillverkade i plast av bästa kvalitet. Det går självklart att uppgradera till rosfritt stål.

Maskin-/reningsutrustning

Maskinutrustningen är väl dimensionerad och av mycket hög kvalitet. En väl dimensionerad maskinutrustning förenklar skötseln av poolen avsevärt.

Kopplingar och slangar

Den åttaformade poolen levereras med ett väl tilltaget rörkopplingspaket med hela 50 m markslang och 5 m PVC-rör.

Poolstege

Stegen som levereras i våra poolpaket är tillverkad i rostfritt stål. Vår poolstege är extra bred för att kunna passa med en stensarg.

Bottenmatta

Bottenmattan läggs under linern på poolens botten. Det blir en extra bra finish, har viss isolerande verkan och minskar risken för skador på linern.

Liner

Linern är en färdigformad kraftig duk som täcker poolstommen invändigt. Linern är 0,8 mm tjock. Standardfärg på liner är blå men en mängd färger och mönster finns som tillval.

Olika pooltillbehör för åttaformad pool

En åttaformad pool kan bli otroligt snygg med Svenska Poolfabrikens stensarg i exklusiv granit. Stensargen ramar in poolen på ett vackert sätt samtidigt som ytan är halkfri och bekväm att sitta på. I alla poolpaket ingår alltid en blå liner, men vill du lyxa till det lite kan du välja en annan liner med mönster eller marmorering. Till denna pool passar liners i framförallt mosaikmönster. De finns i flera olika nyanser som blå, grå, brun och svart och ger ett mycket sofistikerat intryck.

 

Offert

24 månaders räntefri delbetalning

k

Offert inom 24h

Snabb leverans

Miljösmarta produkter

Få vårt nyhetsbrev för erbjudanden, tips och inspiration

POOLFABRIKEN