Autodosering justerar kemin i poolen automatiskt

Autodosering av ditt poolvatten

En automatisk doseringsutrustning analyserar vattenkemin och justerar den till inställda värden. Den underlättar skötsel av poolvattnet och gör poolägandet ännu enklare!

Minimaster autodosering ger alltid perfekt vattenvärden

MiniMaster autodosering

14.950:-

En MiniMaster är en enkel och smidig lösning för att hålla din poolvattenkvalitet i toppskick. Med hjälp av mycket noggranna elektroder kontrolleras vattenvärdena och säkerställer att ditt badvatten är gnistrande klart under hela badsäsongen. Doseringen av flytande pH-minus och klor sker automatiskt med två doserpumpar som ingår i paketet. Statusen på vattenkvaliteten visas tydligt med hjälp av LED-dioder. Det är enkel att använda och du behöver inte längre tänka på vattenkvaliteten eftersom MiniMaster sköter det åt dig så att du kan fokusera på att göra roligare saker. Minimaster levereras förmonterad på platta vilket gör det enkelt för dig som vill bygga din pool själv.

Microdos pH/redox är komplett lösning för automatisk vattenreglering

Microdos Ph/Redox autodosering

21.950:-

Microdos pH/redox är en komplett lösning för automatisk vattenreglering av din pool. Den innehåller alla delar som behövs för att hålla vattenkvaliteten i toppskick. pH-värdet mäts med en speciell pH-elektrod och redoxvärdet med en redoxelektrod. Doseringen av klor och pH-reglerande medel sker med hjälp av slangdospumpar. Med Microdos pH/redox behöver du inte längre oroa dig för din poolvattenkvalitet eftersom det tar hand om allt åt dig och du kan fokusera på att njuta av badet. Microdos levereras förmonterad på platta vilket gör det enkelt för dig som vill bygga din pool själv.

Microdos pH/redox är komplett lösning för automatisk vattenreglering

Control Station – Redox och pH förmonterad på platta

32.250:-

Klor- och pH-värdena övervakas noggrant tack vare högkvalitativa sensorer och de medföljande doseringspumparna säkerställer exakt dosering. En frekvensstyrdpump och belysning kan också integreras och programmeras efter behov. 

Installationen sker enkelt då Control Station är förmonterad på en platta som placeras i teknikrummet. Systemet använder flytande pH och klor för att säkerställa korrekt behandling av vattnet. Det inkluderar även två peristaltiska pumpar för pH och klor, samt sensorer för att mäta pH och redox. Dessutom ingår en WIFI-modul och en säkerhetsflödesgivare för att förbättra användarupplevelsen och säkerheten.

 Slutligen, med en garanti på sex månader för sensorerna och möjligheten att avläsa alla mått för extern användning, är detta system ett pålitligt val för effektiv och noggrann poolhantering.

Offert

24 månaders räntefri delbetalning

k

Offert inom 24h

Snabb leverans

Miljösmarta produkter

Få vårt nyhetsbrev för erbjudanden, tips och inspiration

POOLFABRIKEN