Automatisk dosering av poolkemikalier i din pool

Autodosering av ditt poolvatten

En automatisk doseringsutrustning analyserar vattenkemin och justerar den till inställda värden. Den underlättar skötsel av poolvattnet och gör poolägandet ännu enklare!

MiniMaster autodosering

24.950:-

En MiniMaster är en enkel och smidig lösning för att hålla din poolvattenkvalitet i toppskick. Med hjälp av mycket noggranna elektroder kontrolleras vattenvärdena och säkerställer att ditt badvatten är gnistrande klart under hela badsäsongen. Doseringen av flytande pH-minus och klor sker automatiskt med två doserpumpar som ingår i paketet. Statusen på vattenkvaliteten visas tydligt med hjälp av LED-dioder. Det är enkel att använda och du behöver inte längre tänka på vattenkvaliteten eftersom MiniMaster sköter det åt dig så att du kan fokusera på att göra roligare saker. Minimaster levereras förmonterad på platta vilket gör det enkelt för dig som vill bygga din pool själv.

Microdos Ph/Redox autodosering

21.950:-

Microdos pH/redox är en komplett lösning för automatisk vattenreglering av din pool. Den innehåller alla delar som behövs för att hålla vattenkvaliteten i toppskick. pH-värdet mäts med en speciell pH-elektrod och redoxvärdet med en redoxelektrod. Doseringen av klor och pH-reglerande medel sker med hjälp av slangdospumpar. Med Microdos pH/redox behöver du inte längre oroa dig för din poolvattenkvalitet eftersom det tar hand om allt åt dig och du kan fokusera på att njuta av badet. Microdos levereras förmonterad på platta vilket gör det enkelt för dig som vill bygga din pool själv.

Offert

24 månaders räntefri delbetalning

k

Offert inom 24h

Snabb leverans

Miljösmarta produkter

Få vårt nyhetsbrev för erbjudanden, tips och inspiration

POOLFABRIKEN

Thermopool med Hallands sanddynor i bakgrunden

3 x 6 meter

3.5 x 7 meter

4 x 8 meter

3 x 6 meter
3.5 x 7 meter
4 x 8 meter
4.2 meter
4.5 meter
5 meter
3.5 x 5.4 meter

4.2 x 6.5 meter

5 x 7.7 meter

POOLTILLBEHÖR

POOLSKYDD
POOLVÄRME
VATTENRENING

POOLTILLBEHÖR

Liners

Kantsten

Pooltrappor

Poolbelysning

Rostfria pooldetaljer

Jet-Stream

Poolstege

POOLSKYDD

Automatisk pooltäckning

Manuella poolöverdrag

Pooltak

POOLUPPVÄRMNING

Poolvärmepumpar

Poolvärmeväxlare

Elvärmare
Solfångare
VATTENRENING
Poolrobot

UV-rening

Automatisk dosering

THERMOPOOL

SVERIGE POOL

RUND POOL

ÅTTAFORMAD POOL