Här finns guide för dig som skall bygga pool

Guide för dig som ska bygga pool

Vilken poolform ska jag bygga?

Det första valet du behöver ta ställning till är vilken form av pool du ska bygga. Svenska Poolfabriken erbjuder 3 olika poolformer:
Rektangulär pool, Rund pool och Åttaformad pool.

Hur stor pool ska jag bygga?

Denna frågeställningen kan vara bra att fundera igenom noggrant. Storleken på poolen blir avgörande för många parametrar så som prisbild, hur din pool kommer att te sig designmässigt i din trädgård, hur många som kan bada i poolen samtidigt osv. Prisexempel för de vanligaste poolstorlekarna hittar du under respektive poolmodell under fliken pooler .

Välj färg på poolens insida

I våra poolpaket ingår en blå standard liner (poolduk) som man klär insidan av poolen med. Linern är en av de faktorer som blir mest avgörande för utseendet på din pool. Om man inte vill ha blå standardliner kan man för en tilläggskostnad byta mot en annan färg eller en mönstrad liner som t ex mosaik. Se våra olika liners här.

Designa- och skräddarsy din pool med våra olika pooltillbehör

När du väljer att köpa pool från Svenska Poolfabriken kan du vara trygg med att du får ett komplett och bra poolpaket. Vill man kan man dock välja till en hel del tillbehör som förgyller och förenklar ditt poolägande. Vi har allt från designtillval så som pooltrappor, kantsten (även kallad poolsarg) och rostfria detaljer till automatiska poolskydd och autodoserande poolrening. Här hittar du ALLA våra pooltillbehör.

Dags att köpa pool

När du gått igenom samtliga punkter ovan är det dags att köpa pool. Nu har du antagligen tillsammans med din familj och med vår goda expertis fått dig en god uppfattning om vilken pool som kommer bli snyggast i din trädgård men också bäst lämpad för dig och din familj. Gå igenom offerten med poolsäljaren och bocka för så att alla punkter finns med som uppfyller kravet för din drömpool. Lägg din order. Du har nu gjort en av ditt kanske livs roligaste och bästa investeringar.

Leverans

Tack vare stort lager och effektiv tillverkning brukar leveranstiden hos oss vara kort (1-2 veckor på standardpooler). För oss på Svenska Poolfabriken är det viktigt att du som kund kan påbörja med att bygga pool så snart som möjligt efter att du lagt din order.

Dags för det roligaste – nu ska du bygga din pool

Äntligen har dagen kommit då allt poolmaterial är på plats och det är dags att bygga pool. De flesta av våra kunder monterar och bygger sin pool på egen hand eftersom våra poolkonstruktioner är så pass enkla att sätta ihop. För dig som väljer att själv bygga din pool har vi bra och lättlästa monteringsanvisningar och dessutom fri telefonsupport alla vardagar i veckan. Ibland kan det ändå vara skönt att leja ut monteringsjobbet på en proffesionell poolmontör, kontakta oss gärna för tips om du vill hitta bra poolmontörer.

Baddags!

Härligt! Nu har du investerat i en egen pool, dags att bada! =)

Offert

24 månaders räntefri delbetalning

k

Offert inom 24h

Snabb leverans

Miljösmarta produkter

Få vårt nyhetsbrev för erbjudanden, tips och inspiration

POOLFABRIKEN