JetSwim kallas även JetStream och gör din pool till en träningsmaskin

JetSwim

JetSwim – ett idealiskt tillbehör dig som vill simma i poolen.
De monteras enkelt i poolväggen och reglagen sitter mycket lätt­åtkomligt.

Med ett snabbt handgrepp förvandlas det stillastående vattnet till kraftfulla, härliga strömmar.

 

Jet Swim 1200 motion gör poolen till din simmaskin

Jet Swim Motion

29.900:-

JetSwim Motion är ett utmärkt motionsredskap som “förlänger” pool­en. Den har ett munstycke med kraftig ström. Enbart genom att vrida på handtaget reglerar man vattenflödet och luftinblandningen. Start och stopp av vattenströmmen sker inifrån poolen.

Jet-Swim-Athlete simmaskin med balanserade Jet-streams

Jet Swim Athlete

41.950:-

Jet Swim Athlete är en simmaskin som har välbalanserade vattenströmmar utan luftinblandning för en bättre simkontroll och en behagligare simträning. Maskinen är tillverkad av rostfritt syrafast stål och har två ovala munstycken varav det undre är riktat nedåt för att skapa en jämnare fördelning av de dubbla strömmarna. Detta tillsammans med den unika flödestekniken ger en mycket behaglig simkänsla jämfört med många andra motströmsaggregat på marknaden.

Med en motorstyrka på 4,0 kW och jetströmmar på 68 m³/h är Jet Swim Athlete en idealisk träningsmaskin för att bygga upp styrka och kondition. Maskinen kan startas med en knapptryckning på fronten eller om man väljer att extrautrusta den med en extern startknapp.

Jet Swim 4,5 HK är en typ av poolpump som används för att skapa en stark ström i en swimmingpool

Jet Swim 4,5 HK

25.900:-

Jet Swim 4,5 HK är en typ av poolpump som används för att skapa en stark ström i en swimmingpool eller spa. Denna pumpen är utrustad med en 4,5 HK (hästkraft) motor vilket ger en hög flödeskapacitet för att skapa en stark och behaglig ström i poolen.

Jet Swim 4,5 HK är konstruerad för att vara hållbar och driftsäker. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är utrustad med en skyddad motor för att skydda mot överhettning och skador. Pumpen är också utrustad med en fläktkylt motor för att hålla den sval under långvarig användning.

Pumpen är lätt att installera och använda och kommer vanligtvis med instruktioner för installation och underhåll. Den är också utrustad med justeringsmöjligheter för att kunna att anpassa flödet till önskat nivå och för att få bästa möjliga prestanda.

Jet Swim 4,5 HK är utmärkt för personer som vill ha en stark och behaglig ström i poolen för att simma mot träna eller bara koppla av. Dess höga flödeskapacitet gör det möjligt att skapa en kraftfull ström utan att det påverkar trycket i poolens filter och pump.

Denna typ av pump är också energieffektiv och kommer med en låg driftskostnad.

JetSwim för simträning

En JetSwim har flera effektlägen – allt efter den svårighetsgrad som simmaren önskar. Det är bara att välja! En Jet Swim i poolen eller bassängen erbjuder många användningsområden, t ex kan man öka prestationsförmågan, stärka muskulaturen eller träna simteknik.

Kraftiga Jet-streams

Genom att simma mot de kraftiga strömmarna får man såväl allsidig motion som förebyggande och rehabiliterande muskelträning. Även för barnen i familjen är Jet Swim en härlig utmaning som inbjuder till rolig vattenträning och spännande lekar.

Offert

24 månaders räntefri delbetalning

k

Offert inom 24h

Snabb leverans

Miljösmarta produkter

Få vårt nyhetsbrev för erbjudanden, tips och inspiration

POOLFABRIKEN