Linerpool i skymnning med poolbelysningen påslagen ger vacker siluett

Linerpool

Linerpool – Förvandla din pool med rätt liner

En linerpool är en pool där insidan är täckt med en speciell poolduk, kallad liner. Linern fungerar inte bara som ett tätskikt som skyddar poolstrukturen utan ger också poolen dess estetiska uttryck. Med andra ord är det linern som bestämmer poolvattnets färg och därmed poolens övergripande atmosfär.

En linerpool är alla pooler med liner

Liner – Poolens yttersta skikt

Linerpooler av mycket god kvalitet består av en gjuten betongplatta där du monterar en poolstomme uppbyggd av thermoblock. Poolstommens insida kläs sedan med en poolliner. Linern är en formsvetsad poolduk av thermoplast vars yta är lackad med ett skyddslack. Detta lack ger linern ett exklusivt intryck och förhindrar att smuts sätter sig på ytan, vilket gör den lättare att underhålla och rengöra.

Den måttanpassade duken är poolens yttersta skikt och fungerar som ett tätskikt. En liner till pool tillverkas i något mindre mått än poolens innermått, detta beror på att den ska sträckas ut för att minska risken för rynkbildning och förhindra att det uppstår några veck. Det är enkelt att få en liner på plats då våra instruktioner är lätta att följa och linern är följsam att arbeta med. Materialet i thermoplast är otroligt slitstarkt och lämpar sig väl för det svenska klimatet med kalla, frostiga vintrar. En linerpool är både ett praktiskt och ekonomiskt alternativ.

Val av linerpool

Det är ditt val av liner som skapar poolens utseende och vilken färg du väljer har stor påverkan på poolens helhetsintryck. Med olika färger och mönster kan du skapa precis den känsla du önskar. Vill du ha en semesterkänsla med medelhavsblått vatten? Eller kanske bryta av och skapa kontraster mot gräsets gröna färg? Kanske matcha trädäcket eller stenbeläggningen som omger poolen? Vi har en mängd olika liners att välja mellan och samtliga går att få i specialmått för att passa just din linerpool.

Välj mellan blå liner som är standard för våra pooler, eller klassikern blå mosaik. Den allt populärare uppstickaren svart mosaik ger en sofistikerad look, medan vår storsäljare, den grå mosaiken, ger vattnet en inbjudande ljusblå färg. Önskar du turkost vatten passar den bruna sandfärgade mosaiken perfekt.

En fördel med linerpool är att linerduken går att byta ut om du skulle tröttna på färgen eller mönstret. Ett linerbyte är enkelt och smidigt att utföra, speciellt om du har en Thermopool från Poolgiganten.

Skapa rätt stämning med din poolliner

Linerpooler erbjuder en mängd olika färger och mönster, vilket ger dig friheten att skapa precis den känsla du vill ha i din pool. Oavsett om du föredrar en klassisk klarblå nyans som ger ett intryck av Medelhavets djup, eller en modernare mörkare ton som skapar en elegant och sofistikerad look, finns det alternativ som passar alla stilar och smakriktningar.

Praktiska fördelar med linerpooler

Förutom de estetiska fördelarna har linerpooler även praktiska fördelar. Linern är slitstark och enkel att rengöra, vilket gör underhållet av poolen mindre tidskrävande. Den fungerar också som en barriär mot vattenläckage, vilket hjälper till att bevara poolens struktur och hållbarhet över tid. oas av avkoppling och skönhet.

Offert

24 månaders räntefri delbetalning

k

Offert inom 24h

Snabb leverans

Miljösmarta produkter

Få vårt nyhetsbrev för erbjudanden, tips och inspiration

POOLFABRIKEN

Svenska Poolfabriken Garanterat svenska pooler till lägsta pris

Prenumerera

Få vårt nyhetsbrev för erbjudanden, tips och inspiration

Tack för din registrering! Vi kommer hålla dig uppdaterad med information, nyheter och fina erbjudanden!