Magnelis pool är en stålpool av högsta kvalitet

Köp en Sverigepool och få värmepump på köpet!*

Nu har vi specialerbjudande! Köp en Sverigepool i valfri storlek och få en värmepump inklusive bypass på köpet. Sverigepoolen är marknadens enklaste pool att montera och passar utmärkt för dig som är sugen på att bygga poolen själv.
Erbjudandet gäller t.o.m. 9/6-24

*Gäller vid köp av komplett Sverigepool till ett värde av minst 150.000kr (exklusive värmepumpen).

Sverigepoolen har uppbyggnad med en stomme av magnesiumbehandlat stål.

 

Poolstommen är tillverkad av stålplåt behandlad med Magnelis® av absolut högsta kvalitet. Magnelis® är den enda magnesiumbeläggning som är godkänd av SITAC i den högsta korrosivitetsklassen. Helt enkelt en beläggning för överlägset rostskydd.

img-11
Magnelis stålpool på 3x6 meter
Från: 119.400 SEK

Sverigepoolen 3 x 6 m

Magnelis stålpool på 3,5x6,5 meter
Från: 125 500SEK

Sverigepoolen 3.5 x 6.5 m

Magnelis stålpool på 3,5x7 meter
Från: 127 750 SEK

Sverigepoolen 3.5 x 7 m

Magnelis stålpool på 3,5x7,5 meter
Från: 130.400 SEK

Sverigepoolen 3.5 x 7.5 m

Magnelis stålpool på 4x8 meter
Från: 136.800 SEK

Sverigepoolen 4 x 8 m

Magnelis stålpool på 5x10 meter
Från: 171.550 SEK

Sverigepoolen 5 x 10 m

Magnelis stålpool konstruktion
\
Poolbelysning
\
Kantsten
\
Bottenmatta
\
Bottenprofil
\
Armeringsmatta
\
Gjuten betongplatta
\
Poolstomme
\
Snäpplist
\
Bärlager
\
Liner
\
Bräddavlopp
N

Lättmonterad

N

Självbärande, fristående

N

Kraftig stomme

N

Välj mellan flera olika storlekar

Magnelis stålpool konstruktion
N

Lättmonterad

N

Självbärande, fristående

N

Kraftig stomme

N

Välj mellan flera olika storlekar

Varför stålpool Magnelis – Sverigepoolen?

Magnelis är en speciell typ av metallbeläggning som används för att öka korrosionsmotståndet hos stål. Det är en legering av zink, aluminium och magnesium som skapar en mycket slitstark och motståndskraftig beläggning på stålytor.

Magnelis används oftast på stålprodukter som utsätts för extrema miljöer, som t.ex. vägräcken, takplåtar, broar och vindkraftverk. Magnelis-beläggningens korrosionsmotstånd är högre än för både vanlig zink och aluminium.

Beläggningen ger också bättre motstånd mot mekanisk påverkan än traditionella zinkbeläggningar. Magnelis har därför blivit ett populärt val för många användningsområden där hög hållbarhet och motståndskraft är viktiga faktorer.

Svenskapoolfabrikens Magnelis stålpool är tillverkad av stål som är behandlat med Magnelis på samtliga väggsektioner och stöttor.

Kontakta oss för offert.

Sverigepoolen Magnelis stålpool är robust

En Mangelis stålpool är helt självbärande och kan byggas som en fristående pool (ovanmarkspool) eller helt / delvis nedgrävd. Dessa pooler erbjuder en hållbar och långvarig lösning för utomhusbad. Den robusta konstruktionen i Magnelis stål garanterar en hög motståndskraft mot korrosion och väderpåverkan, vilket gör poolen till ett idealiskt val för varierande klimatförhållanden.

Eftersom en Magnelis stålpool är helt självbärande behöver man inte återfylla runt poolen. Detta är perfekt för dig som har en sluttningstomt eftersom poolen kan placeras på en betongplatta ovan mark. Dessutom eliminerar den självbärande konstruktionen behovet av omfattande markarbeten vilket kan minska installationskostnaderna och tidsåtgången.

Stommen går att anpassa till valfri storlek i steg om 0,5 m vilket gör det möjligt att skapa en pool som passar perfekt till din tomt och dina behov. Pooldjupet är 1,50 m vilket ger ett standardbaddjup på ca 1,40 m, perfekt för både simning och lek. Den anpassningsbara storleken och djupet gör att du kan välja en pool som uppfyller dina specifika önskemål oavsett om du vill ha en stor pool för familjeaktiviteter eller en mindre för avkoppling.

Dessutom är Magnelis stålpooler utformade för att vara estetiskt tilltalande, med en modern design som kompletterar en mängd olika landskapsstilar. Den släta ytan och det stilrena utseendet ger en lyxig känsla till din trädgård eller uteplats. Med möjlighet till olika ytbehandlingar kan du anpassa poolens utseende för att matcha din personliga smak och den omgivande miljön.

 

Offert

24 månaders räntefri delbetalning

k

Offert inom 24h

Snabb leverans

Miljösmarta produkter

Få vårt nyhetsbrev för erbjudanden, tips och inspiration

POOLFABRIKEN