Poolbelysning skapar härligt kvällsljus i poolen

 Poolbelysning

Svenska Poolfabrikens poolbelysning ger en läcker belysning i din pool. Med våra kraftiga och energisnåla LED-lampor får du precis det sköna kvällsljus vid poolen som du önskar!

Poolbelysning i plast passar alla pooler

Poolbelysning plast

5.500:-

Poolbelysning i plast är ett populärt val för att skapa en stämningsfull och säker poolmiljö. Plastbelysning är ofta mer prisvärt och enklare att installera än andra material. Dessutom är det ett hållbart alternativ som kan stå emot fukt och korrosion.
Komplett med transformator.

Poolbelysning med LED av rostfritt stål

Poolbelysning LED Rostfri Marin Flerfärg VS (Inkl. LED PLATT 34,5W)

9.250:-

Belysning för betong- och linerpooler
Tillverkad i syrafast rostfritt stål med högblank front.

Komplett med transformator.
Rostfritt syrafast stål
Levereras med 4 m lång kabel
Färgsynkronisering vid installation av fler än en färgad lampa via gemensam transformator
RGB LED, 34,5W, 2100 Lumen
RGB 11 program

LED Rostfritt stål i Marin design med vit poolbelysning

Poolbelysning LED Rostfri Marin Vit

7.300:-

Lamparmatur LED Rostfri Marin Vit
Tillverkad i syrafast rostfritt stål med en högblank front.

Komplett med transformator
Rostfritt syrafast stål
Levereras med 4 m avtagbar kabel

Poolbelysning ger upplevelse på ny nivå

Svenska Poolfabrikens poolbelysning är en essentiell komponent som tar din poolupplevelse till en ny nivå. Med användningen av kraftiga och energisnåla LED-lampor erbjuder denna poolbelysning inte bara praktiska fördelar utan skapar också en stämningsfull och inbjudande atmosfär vid din pool. LED-teknologin ger dig möjligheten att njuta av ett skönt kvällsljus vilket förvandlar din pool till en fascinerande samlingspunkt för avkoppling och underhållning under kvällstimmarna.

LED-poolbelysning är känd för sin långa livslängd och energieffektivitet vilket gör den till ett miljövänligt och kostnadseffektivt alternativ. Dessa lampor genererar mindre värme och konsumerar betydligt mindre energi jämfört med traditionella glödlampor vilket minskar både driftkostnaderna och miljöpåverkan. Med LED-poolbelysning från Svenska Poolfabriken kan du njuta av en ljus och vacker poolmiljö utan att oroa dig för höga elräkningar eller onödig energiförbrukning.

Styr atmosfären med poolbelysning

Estetiskt sett erbjuder Svenska Poolfabrikens poolbelysning en mångsidighet som få andra belysningslösningar kan matcha. LED-lamporna finns i en rad olika färger och intensiteter, vilket ger dig möjligheten att skapa en skräddarsydd belysningsupplevelse som passar just dina önskemål. Oavsett om du söker en mjuk, romantisk atmosfär för en lugn kväll eller en mer energisk och färgglad miljö för en poolfest kan du enkelt anpassa belysningen för att matcha stämningen.

Säkerheten är också en viktig aspekt av poolbelysningen. Ljuset ökar synligheten i och runt din pool vilket är avgörande för att undvika olyckor, speciellt under kvälls- och nattetid. Det gör det säkrare för både vuxna och barn att använda poolen när det är mörkt.

Offert

24 månaders räntefri delbetalning

k

Offert inom 24h

Snabb leverans

Miljösmarta produkter

Få vårt nyhetsbrev för erbjudanden, tips och inspiration

POOLFABRIKEN