En poolrobot städar automatisk poolens botten och väggar

Poolrobot

Med en poolrobot från Svenskapoolfabriken har du alltid en glittrande ren pool. Låt roboten göra jobbet medans du latar dig i solen.

 

Poolrobot Dolphin Skagerrak 20

16.500:-

Poolroboten Dolphin Skagerrak 20 är en kraftfull och effektiv pooldammsugare från en av de ledande tillverkarna. Den är utformad för att rengöra botten väggar och skrubba vattenlinjen, för en fullständig poolrengöring. Med två uppsättningar filter och två borstar, varav en är aktiv kan den hålla poolen ren och fräsch även när det finns löv och annat skräp i vattenlinjen. Den är lämplig för pooler upp till 12 meter i längd och har en drifttid på 2 timmar. Dessutom erbjuder tillverkaren en garanti på 36 månader.

Poolrobot Dolphin Skagerrak 30i

19.800 :-

Poolroboten Dolphin Skagerrak 30i är den mest avancerade modellen av pooldammsugare från Dolphin. Den har en unik funktion som gör att den kan styras via en smartphone vilket ger enkel och bekväm kontroll. Den är lämplig för pooler upp till 12 meter i längd och har en variabel drifttid på 1/1, 5/2/2, 5 timmar. Den har olika rengöringsprogram, inklusive normal, kort, ultraren, endast botten och endast vattenlinjen. Den har två borstar varav en är aktiv, och kombinerade fina och ultrafina filter. Timer och fördröjd start är också tillgängliga. LED-lampa på roboten visar vilket driftprogram som är aktivt. Tillverkaren erbjuder 36 månaders garanti på produkten.

Poolrobot Dolphin M600

24.750 :-

Dolphin M600 är en poolrobot som är utformad för att effektivt rengöra botten sidorna och vattenlinjen i din pool. Den har aktiva borstar som skrubbar ytorna för att ta bort smuts och alger och är utrustad med Cleverclean Smart Navigation för att kunna hantera eventuella hinder i poolen. Den har också deras patenterade Powerstream-system som skapar ett riktat vattenflöde för att skapa ett hårt sug när den rengör poolen vilket gör att den kan hantera väldigt hårt nedsmutsade ytor.

Poolroboten kan styras från din smartphone via MyDolphin Wi-Fi App. Den kan klara pooler med upp till 15 meter i längd och har olika rengöringsprogram (snabb, standard och grundlig) att välja mellan. Den har också en top monterad flerskiktsfilter korg som är enkel att rengöra, och är kompatibel med veckoprogram, fördröjd start och automation. Den har också en filterindikator transportvagn ingår och enkel 1 knapps strömförsörjning för snabbare drift. Den har också en garanti på 48 månader.

Dolphin Liberty Recharge poolrobot

49.990:-

Dolphin Liberty är en kraftfull och flexibel poolrobot som är utformad för att göra poolrengöringen så enkel och bekväm som möjligt. Den är uppladdningsbar vilket betyder att det inte finns någon kabel som behöver hanteras eller hållas undan. Med en kapacitet på 17 m2 per timme är den lämplig för pooler upp till mediumstorlek. Den har en effektiv filterpatron som är lätt att rengöra och byta ut. Floatern gör det lätt att hämta upp roboten ur vattnet när rengöringen är klar.

Dolphin Liberty kan rengöra botten väggarna och vattenlinjen. Den har också en “strand” funktion som gör att den kan starta lutande på poolen och ändå kunna arbeta effektivt. Fjärrkontrollen gör det möjligt att styra roboten från en säker avstånd. Transportcaddien är ett bra tillbehör för enkel förvaring och transport av roboten. Den har flera körprogram tillgängliga 1 / 1,25 / 1,5 timmar.

Med en vikt på 13,2 kg och 24 VDC är Dolphin Liberty enkel att hantera och använda. Den har också en lång garantitid på 3 år, som ger kunden en trygghet att produkten är av hög kvalitet och kommer att fungera väl under en lång tid.

EcoClean 3000 aut. poolrobot

13.800:-

EcoClean 3000 är en kraftfull poolrobot som är utrustad med 4-hjulsdrift vilket gör den lämplig för att klara tuffa städutmaningar. Med den unika funktionen Easy View™ -genomskinliga filterluckor kan du enkelt se när det är dags att tömma filterbehållarna.

Roboten passar pooler upp till 6 x 12 meter i storlek och har en städtid på 2-5 timmar. Den har ett enkelt elektroniskt styrsystem Basic Swivel som gör det lätt att använda. Filtren är enkla att lösgöra och tvätta tack vare Easy Clean-funktionen. Plug & Play-funktionen gör att roboten börjar städa automatiskt så fort den sänks ner i poolvattnet.

Roboten är också utrustad med en snabbroterande borste, Max Scrubber, som hjälper till att rengöra poolen effektivt. Den har en mycket låg vikt, Light Weight, för enkel hantering. 4-hjulsdriftens 4 x 4 / 4WD-funktion gör att roboten klarar tuffa utmaningar. EcoClean 3000 är speciellt utformad för att rengöra poolbotten.

Evo XL Poolrobot

14.950:-

Evo XL är en automatisk poolrobot som är speciellt utformad för att rengöra botten väggar och vattenlinjen i din pool. Den är enkel att använda och gör det möjligt för dig att lägga tid på att njuta av din pool istället för att städa den.

Roboten har kassetter för enkel rengöring och tömning av löv och skräp. Kassetterna har transparenta lock som gör det lätt att se när det är dags för tömning. Borstarna på roboten har extra bra grepp för fäste även på de halaste ytorna, detta gör att roboten kan rengöra alla delar av poolen med hög effektivitet. Roboten har två olika städprogram, det ena är för den vanliga rengöringen och det andra är för det extra djupa rengöringen.

Vortex Pro Poolrobot

Ring för pris på denna poolrobot.

POOLROBOT VORTEX PRO 4WD är en kraftfull poolrobot som är utformad för att rengöra botten väggar och vattenlinjen i din pool. Den använder sig av en unik vortexteknik som garanterar högsta möjliga sugeffekt under hela städcykeln. Detta gör att den är mycket effektiv vid rengöringen av poolen.

Roboten har ett unikt lyftsystem och ett smart kabelsystem som ger ökad komfort vid användning. Tack vare 4-hjulsdriften klarar denna poolrobot alla typer av ytor och hinder bättre. Det gör att den kan hantera alla utmaningar och säkerställa ett perfekt städresultat.

Vortex PRO 4WD poolrobot är den perfekta lösningen för dig som vill ha en ren och fräsch pool utan att behöva lägga mycket tid och kraft på att städa den själv. Den är lätt att använda och underhålla, och med dess kraftfulla 4-hjulsdrift och avancerade styrsystem är det en optimal lösning för att hålla din pool ren och fräsch.

Offert

24 månaders räntefri delbetalning

k

Offert inom 24h

Snabb leverans

Miljösmarta produkter

Få vårt nyhetsbrev för erbjudanden, tips och inspiration

POOLFABRIKEN

Thermopool med Hallands sanddynor i bakgrunden

3 x 6 meter

3.5 x 7 meter

4 x 8 meter

3 x 6 meter
3.5 x 7 meter
4 x 8 meter
4.2 meter
4.5 meter
5 meter
3.5 x 5.4 meter

4.2 x 6.5 meter

5 x 7.7 meter

POOLTILLBEHÖR

POOLSKYDD
POOLVÄRME
VATTENRENING

POOLTILLBEHÖR

Liners

Kantsten

Pooltrappor

Poolbelysning

Rostfria pooldetaljer

Jet-Stream

Poolstege

POOLSKYDD

Automatisk pooltäckning

Manuella poolöverdrag

Pooltak

POOLUPPVÄRMNING

Poolvärmepumpar

Poolvärmeväxlare

Elvärmare
Solfångare
VATTENRENING
Poolrobot

UV-rening

Automatisk dosering

THERMOPOOL

SVERIGE POOL

RUND POOL

ÅTTAFORMAD POOL