Poolskydd som är typgodkända, energisparande och säkra

Ett effektivt och kvalitativ poolskydd har många fördelar:

Det minskar både tid och kostnad för att värma upp poolen och det skyddar från att smuts i form av exempelvis löv och annat hamnar i poolen. Detta innebär att du kan reducera både energiförbrukning och kemianvändning. Men viktigast av allt fungerar överdraget som försäkring för att barn och smådjur inte hamnar i poolen.

Automatiska poolskydd är pooltillbehör som räddar liv

Automatisk pooltäckning

Med våra automatiska poolskydd täcker du din pool enkelt och bekvämt.

MAnuella poolöverdrag håller poolen ren och skyddar mot olyckor

Manuella poolöverdrag

Enkla och säkra poolskydd. Vi har flera manuella poolskydd att välja mellan.

Med pooltak skyddar du poolen från nedskräpning och räddar liv

Pooltak

Starka och robusta pooltak med lång livslängd och plats för bred poolsarg.

Poolskydd

Att ha ett kvalitativt poolskydd är viktigt för poolen, det har flera fördelar som att vara bra för miljön genom att minska värmeförlusten, minska kemiförbrukninge samt att det ger en stor säkerhet speciellt för barnfamiljer då det hindrar från att ramla i och det hindrar också skräp från att komma in i poolen. Andra alternativ för din pool är ett pooltak eller ett nät som man kan gå på, undvik att använda presenning. Svenska pool fabrikens pooltäckningar är i enlighet med EU:s regler med en maxbelastning på 90 kg. Notera att solfolie inte är en säkerhetstäckning, det räknas endast som värmeisolering.

 

Högkvalitativa poolskydd

Vi erbjuder ett utvalt sortiment av högkvalitativa pooltäckningar. Våra produkter är tillverkade för att vara både snygga och funktionella. Vi har allt från automatiska poolöverdrag med snabb på- och avtagning till robusta pooltak och RIB-cover speciellt anpassade för nordiskt klimat. Om du är osäker på vilken typ av pooltäckning som passar för din pool är du varmt välkommen att kontakta våra poolrådgivare via telefon eller e-post.

Offert

24 månaders räntefri delbetalning

k

Offert inom 24h

Snabb leverans

Miljösmarta produkter

Få vårt nyhetsbrev för erbjudanden, tips och inspiration

POOLFABRIKEN