UV-C vattenrening minskar klor och kemikaliebehovet i poolen

UV-C Vattenrening

Svenska Poolfabrikens egenutvecklade UV-C Nordic Light vattenrening reducerar klorbehovet med upp till 80% Nordic Light tar bort smutspartiklarna ur poolvattnet. Våra UV-C vattenrenare är det miljövänliga alternativet för dig som vill ha ett kristallklart vatten.

 

NOrdic Light UV-C vattenrening minskar klorbehovet

Nordic Light UV-C vattenrening

12.550 :-

Med vår egenutvecklade Nordic Light UV-C vattenrening minskar du klorbehovet upp till 80%. Bakterier och microorganismer som passerar UV-C lampan elimineras. Den digitala displayen talar om när det är dags för lampbyte. Nordic Light UV-C vattenrening har även en inbyggd flödesvakt som hindrar att UV-C lampan går sönder vid en eventuell driftstörning.

 

  • Ger fräscht, rent och klart vatten
  • UV-C-ljuset bryter ned bundet klor
  • Skyddar din pool mot microorganismer
  • Minskar klorbehovet med upp till 80%
  • Inklusive flödesvakt (skyddar lampan)
  • Det smarta och miljövänliga alternativet
  • Förhindrar klorlukt samt irriterad hud och röda ögon

UV Light är en UV-C vattenrening med ultraviolett UB-C strålning

UV Light

11.900 :-

UV-lampan producerar kortvågig ultraviolett UV-C-strålning med 254 nm våglängd. Denna våglängd är optimal för att döda bakterier, virus och alger. UV-C reducerar även det bundna kloret, som ger upphov till klorlukt och irriterade ögon och slemhinnor.

img-16

Auto UV 75 Titan

18.350:-

Pahlén Auto UV 75 titan är avsedd för desinfektion i simbassänger, bubbel­pooler och andra applikationer inom vattenrening. UV i kombination med reducerad mängd klor ger ett rent och klart badvatten med positiva effekter på vår miljö och de badandes hälsa. I kombination med UV kan poolens klorinnehåll sänkas avsevärt jämfört med användande av enbart klor.

Offert

24 månaders räntefri delbetalning

k

Offert inom 24h

Snabb leverans

Miljösmarta produkter

Få vårt nyhetsbrev för erbjudanden, tips och inspiration

POOLFABRIKEN